FRI FRAGT VED KØB OVER DKK 500,00 FRI FRAGT VED KØB OVER DKK 500,00

grace postcard

NOVEMBER POSTKORT 2022

NOVEMBER POSTKORT 2022

Vinterbader du også eller er du ved at tage tilløb?
Når det kommer til vinterbadning, så er det vist kun ene af os som er helt vild i kulden, så at sige. Men selvom jeg bor lige ved vandet, og kan gå derned i badekåbe, startede jeg først sidste vinter, som jo var ret mild, blot ved at forlænge badesæsonen weekend efter weekend og pludselig var jeg vinterbader. It's all in your head, siger de, og jeg er enig. I mange år forestillede jeg mig, at vinterbadning var noget med, at hakke hul i isen og svømme med pingviner - hvis man altså overhovedet overlevede og ikke døde af kuldechock undervejs. Men jeg bader stadig hver weekend og kan slet ikke undvære det, og jeg har ikke engang en sauna, at hoppe ind i bagefter. Tværtimod går jeg en tur med hunden langs vandet, og nyder følelsen af endorfiner i hele kroppen.

Efteråret har været meget mildt, men nu er det ved at blive rigtig vinter i Danmark, hvilket vi mærker på efterspørgslen af uld, cashmere og varme leggings. Heldigvis har vi lige nu masser af varme og bløde sager i smukke brændte og gyldne farver klar i webshoppen. Se f.eks. de nye leggings og toppe fra Studio K i OEKO-TEX certificeret blød og naturlig bambus.